Over ons

Mijn naam is Robin de Waard, al van jongs af aan een passie voor ICT en met ruim 15 jaar ervaring durf ik mezelf een echte specialist in webontwikkeling te noemen.

Websites maken begon voor mij als hobby maar mijn aanleg voor programmeren maakte dat ik dit steeds op hoger niveau ging doen. Jarenlange ervaring in het bedrijfsleven heeft me veel geleerd over bedrijfsprocessen, iets wat niet altijd even makkelijk is om in goede banen te leiden. Dit kan door inefficiƫntie of onduidelijkheid komen, maar ook door technische beperkingen. Dit is precies waar ik altijd te hulp schoot: meedenken in technische oplossingen.

In 2021 startte ik als zelfstandig ondernemer om alle bedrijven mijn technische specialisatie aan te kunnen bieden. Het opzetten van een website is natuurlijk belangrijk, maar het proces er om heen is iets waar u elke dag mee te maken krijgt.

Voor wie?

Kort maar krachtig: voor iedereen!

Een startend ondernemer die zijn eerste website wil laten bouwen, een ontwerpbureau met grafische topkwaliteit maar minder technische specialisatie, een winkeleigenaar die als webshop verder wil of een collega webontwikkelaar die een specialist in WordPress en handmatig coderen wil inhuren.